Paras läppäreissä vuoden 2018

Nykyään tietojärjestelmä on otettu huomioon edellyttäen, ja hänen pitäisi omistaa jokainen ihmiset. Ei vain työtä, mutta myös asioita, kuten eID (sähköinen henkilökortti), joka on alkanut kasvaa. Etsitkö jotain syrjään työpöydän kanssa sinut minne et voi ottaa? – Varmista, että kaikki meistä tunnista kannettavan tietokoneet. Se on oikeastaan näytön turvallisesti kiinnitetty avain-board (se ei tarvitse maksaa jatkuvasti) ja tasohiiri (valitse sijainti, jota voidaan käyttää sen sijaan, että tietokoneen hiiri), jossa sijaitsee kaikki laitteet (prosessori, muisti, kiintolevy, SSD). Ja myös seurauksena tämä kehys voi olla vaikeaa. Nykyään kannettavat tietokoneet todella ohut ja kevyt. Pois pitkän aikaa sitten, että työpöydän tietokone on hallitseva, ja että kannettavat tietokoneet ovat mobile menojen tehokkuutta. Moderni teknologia mahdollistaa liittää lähes täsmälleen sama tai vain hieman muutettu osat tulee pienempi ja kevyempi runko, kannettava tietokone, sekä näin ollen käytä koko mahdollisuus tämän laitteet. Kannettavat tietokoneet saada tänään, voit käyttää kaikki office-työtä pelaamiseen. Tällä hetkellä olemme käyttäneet kysymys: ”miten valita sopiva yksi käyttää häntä 100%?” Tai: ”Miten valita kannettava tietokone?” Vaihtoehtoisesti: ”mitä tämä tällainen kannettava tietokone pitäisi ostaa?” Yrityksemme uskovat, että vastaus voisi olla, sijaitsee täällä. Emme maksa suosittelut tiettyjen kappaletta kannettavia tietokoneita, mutta I ’d mieluummin opettaa sinulle tapoja tehdä huomautus pad valita.

Standardin liikkeeseen kannettavat tietokoneet pelivuoro mukaisesti hintaan ja käyttää

Standardin liikkeeseen kannettavat tietokoneet pelivuoro mukaisesti hintaan ja käyttääJos ostat kannettavan tietokoneen, olen varma, että olet itse selvittänyt oman tuhlaussuunnitelman. Ensin sinun täytyy tehdä selväksi, että jos odotat korkea laatu strategia, sinun pitäisi maksaa mojova summa. Normaalissa asuinympäristössä sinulla ei ole paljon investoida, koska kannettava tietokone on mahdollista vaihtaa joka toinen tai 3 vuotta. Lisäksi, sinun ei tarvitse johtavaa suorituskykyä, sinulla on video Youtubessa, elokuva tai tutki Facebook. Jos tarvitset tietokoneen pelejä, olen varma, että sinulla připlaťte myöhemmin huono vaihtoehto ei kadu sitä. Läppäreissä alle 10 000 kruunut ovat vielä enemmän hätätilanteessa vaihtoehto kuin täysi-laitteet, ja jos haluat pelata video pelejä, valitsevat parempi kannettava tietokone.

Tilanteessa, tarvitset kannettavan tietokoneen puhtaasti työtä, haluan myös äänestää jopa enemmän luotettava laitteisto, tai luokitus on vähintään noin 15 000 kruunua. Aina tietenkin pitää paikkansa, että paljon enemmän kalliita laitteita on varmasti paljon parempi, mutta ei välttämättä. Testi multimedia kannettavat tietokoneet. Tämä koostuu kannettavat tietokoneet normaalille web-haku, katsella elokuvia sekä videoita. Se ei ole odotettavissa korkea paljon, tai huolimaton käsittely. Tämä on luokka, johon kuuluu eniten kannettavia tietokoneita. Tämä on loistava valinta talon tai nuorille. Vuonna alennettu verokanta vaihtelee (joka tämä luokittelu on määräysvallassa) on pohjimmiltaan vain kierrätys vanha tekniikka

Hintaan alle 8 000

Hintaan alle 8 000Tämä on luokka ”hypermarketových” kannettava tietokone tietokoneet. Nämä ovat kannettavat tietokoneet, jotka voit ostaa tahansa sähköinen kauppa, mutta myös suurissa hypermarketit, kuten Tesco. Tämä on edullisin kannettava tietokoneet. Ne ovat pari luotettava kannettavat huonolaatuinen muovi osia. Laitteet on yleensä useita vuosia vanhentunut. Kiintolevyt ovat perinteinen mekaaninen, yleensä, on paljon vähemmän verrattuna 500 GT muistia, yleensä noin 250 GT (tarkemmat tiedot, keskimääräinen elokuva kestää noin 1,5 GT, ja järjestelmä itsessään on 15-20 GB). Toiminta-RAM on lisäksi päivätty sekä riittämätön, on keskimäärin 2 GT tekniikka DDR2/DDR3 (nykyään sitä käytetään erityisesti DDR4). DDR2 on tällä hetkellä todella riittämätön, sekä tarjotaan nykypäivän tarpeisiin ja turhaa. Nämä kannettavat tietokoneet eivät neuvoo ja myös jos sinulla on rahoitus paremmin, niin varmista, että olet připlaťte. Kustannukset välillä 8 000-14 000.

Tässä luokituksessa löydät pari kiehtovaa kappaletta. Se on vielä ryhmä ”taloudellinen kannettavat tietokoneet”, mutta he alkavat paljastaa täällä useita heikko prosessorit ja uudemmat sukupolvet. Vuonna muistikirjat voisimme odottaa tekniikka RAM-muistia (tämä on muisti, järjestelmä käyttää, se on noin tiedot, jotka ovat menettelyn järjestelmää ja sovelluksia vaaditaan) DDR3-muisti 4 GT, mikä tekee varma, että on tarpeeksi tiedonsiirron nopeus, ja 4 GT tilavuus jokainen varmasti taata luotettava tieto. Tämä on luokitus, jossa voit kiintolevystä ennakoida riittävä luotettavuus sekä ulottuvuus noin 700 GT. Kuitenkin, se on edelleen klassikko mekaaninen ajaa. Mutta ne ovat irrotettavissa, joten tarvittaessa on mahdollisuus vaihtaa SSD (Solid StateDrive asemat ilman mekaanisia osia, valtava siirto nopeus, korkea luotettavuus, täysin hiljainen). Tämä on ryhmä, jossa voit keskustella tavallinen kannettava tietokone, joka kestää koskevat 2 vuotta.

Hinta välillä 14 000 21 500

Hinta välillä 14 000 21 500

Meillä on mukana korkein hinta luokittelu normaali kannettava tietokone tietokoneet. Normaali asiakkaita emme suosittele viettää yli 20 000 kruunua, koska moderni teknologia etenee ja myös varmasti täytyy olla monipuolinen, koska jos et tarvitse parasta, älä osta sitä. Kanssa, että hinta tulee kiinteitä laitteita. Viimeisin prosessorit (cpu mieli on tietokone, välittää suurin osa laskelmat, loput graafinen yhteistyötä vanhan erillinen näytönohjain, mutta jokainen cpu on itse asiassa yksi otettu ja myös yksi standardi visuaalinen laskutoimituksia vain), kiintolevyt siitä ulottuvuus yli 1 000 GB tuetut vahva state drives. Ilmeisesti on loppu toistaiseksi viimeisin kriteerit, kuten DDR4 muisti moderni teknologia (RAM on muistin järjestelmä on hyödyntämällä, se on noin tiedot, jotka ovat järjestelmän toimintaa ja myös sovelluksia tarpeen) määrä noin 8 GT (8 GT on runsaasti, sen vuoksi emme suosittele käyttämään 5 000 kruunua lisäksi, vain koska voit saada 16 GB versio), nykyinen Bluetooth 4.1, NFC-yhteydet ja apua super-fast-A/C langaton internetyhteys.

Ennakoida top laatu sekä vahva runko kevyt alumiini, näyttö, FullHD resoluutio sekä hyvä väri tehdä. Tässä luokituksessa tulet kohtaamaan käsitteen kanssa dedikovaná näytönohjain. Emme ehdottaa voit päästä kuten kannettavissa tietokoneissa, jos aiot pelata video peli, tai käyttää ohjelmia kuten Adobe Photoshop. Nämä ohjelmat käyttävät kannettavat pelejä, se on tekemistä sen kanssa pitäisi video pelaamista kannettava tietokone, tietokoneet, ja myös mahdollisesti turhaan, sinun on viettää näytönohjain, joka olisi exec tällä menot cpu tai muisti kiintolevy. Näytönohjain integroitu cpu varmasti normaali käyttö todennäköisesti tepsiä. Tällaisia laitteita on viime koskien 3 vuotta, sitten suosittelemme päivittää uusimman teknologian.