Näemme elokuvan vaihtelu joukossa nejepičtějších tietokoneen pelejä genre sci-fi?

8 vuotta aiemmin, hyppäsi seuraajia ensisijainen videopeli trilogian nautintoa, hän on myös nähdä tallennetun vaihtelu yksi vaikuttavimmista tilaa kokemus videopeli maailmassa. Tänään otan yhteyttä tästä aiheesta sen sijaan pysyvän kanssa hänen kätensä hänen taskut sekä väsynyt joskus potkia ylös coulds maahan. Tapahtuu kaikissa Mass Effect-elokuvan muodossa? Toivon, että voimme, mutta …

Juuri mitä koskaan on Massan Vaikutus ja mitä olisi sen elokuva-käsittely?

Juuri mitä koskaan on Massan Vaikutus ja mitä olisi sen elokuva-käsittely

Massa Tulos on tehokas peli kokoelma ensisijainen kanadan studio Bioware, joka tunnetaan erityisesti kiitos video games luokka RPG (role-playing game, näin ”leikki”). Videopeli-maailmassa on piintynyt vuonna 2183, kun ihmiskunta on vasta aivan äskettäin tuli laaja tähtien naapuruston ulkomaalaisten, eri rotuja ja myös suitables. Tärkein sankari on ihmisen komentaja Shepard, joka saa tehtävän tutkia odottamattoman lakko tuntematon hyökkääjät yksi ihmisen pesiä, mutta myöhemmin tajuaa, että hyökkäys on vain murto-osa on loistava suunnitelma, liittämällä paluuta antiikin ulkomaalainen rotu.

Että jokainen viisikymmentätuhatta vuotta he lentävät suoraan Galaxy ja myös poistaa kaikki siviili-elämä erilaista. Tämä aika kerran tulee, se on tällä hetkellä jopa Shepard, sitten pelaajat, kokeile tätä sykli vihdoin lopettaa. Trilogia on pietistic pääasiassa seurauksena vaikuttava elokuva sekvenssit, hyvin kirjoitettu persoonallisuuksia ja myös todella mielenkiintoinen tarina.

Sillä aikaa tapahtui etenemistä sopeutumista?

Sillä aikaa tapahtui etenemistä sopeutumistaAjatus tuottaa Massa Tulos ominaisuus elokuva on tällä hetkellä huhuttu vuonna 2007, pian sen jälkeen, kun käynnistettiin ensimmäinen osa trilogiasta. Kuitenkin, se oli vuonna 2010, kun asiat olivat lisäksi hieman ylimääräistä muutti. Studio Legendary Pictures, joka ansaitsee elokuvia, kuten Warcraft: Ensimmäinen yhteenotto (2016) tai Tyynenmeren Reuna – Strike maailmassa (2013 ), 24. voisi ilmoitti, että eteneminen työpaja Bioware hankki oikeudet ansaita motion picture. Asettaminen co-tuottaja voisi asettaa sinut takaisin työpaja Ilmaisin Bros. Käsikirjoitus on alun perin tuotettu Mark Protosevich, joka aiemmin työskenteli elokuvia kuten I am legend (2007) tai Thor (2011 ).

Protosevich luoda skripti, joka sisältää tapahtumat ensimmäinen osa peliä, siis jättää mahdollisuuden mahdollista jatko-osaa. Studio Bioware visio elokuva, tietenkin, oli tyytyväinen, rooli co-tuottajat ottivat jopa omistajat videopeli työpaja Ray Muzyka ja Greg Zeschuck, plus jopa Casey Hudson, kuka oli työn ohjaaja koko peli, Massa, Vaikutus-sarja. Heinäkuussa 2011 Comic-Con Hudson ja myös Protosevich on kattamaton osa heidän visio sekä selkeästi selittää, että tehtävä ei halua olla yksi yleinen ”roskaa”, joka on kohtalo paljon elokuvia, mukaan tietokonepeli. Kuitenkin, ei mitään muuta edes perusteellisempaa tietoa ei määritellä. Vuoden 2012 alussa, kuitenkin, Protosevich piti luopua koko tehtävästä, hänen esimiehensä ilmeisesti todella ei ole kuin hahmoteltu skenaario, siis, päättänyt korvata.

Vuonna 2013, menetelmä Warner Bros

Vuonna 2013, menetelmä Warner BrosJa myös Legendaarinen Kuva erosimme, Legendaarinen Kuva iski jopa yhteistyössä studio Universal, joka on antaa kaikkien velvollisuus. Kuitenkin, yksityiskohdat päättyy. Maaliskuussa 2013 valmistajat Hudson ja myös Arad ilmaisi, että tehtävä toimii. Tästä epäselvä ilmoitus, kuitenkin, se on ollut melkein 5 vuotta ja vielä tunnustaa yhtään mitään. Se voi olla kääritty ylös, että työ on joko stock-still ja se on vain kysymys aikaa ennen kuin se Eeppisiä Kuvia tai Universal lopuksi piilottaa, tai elokuva toimii edelleen ja ehkä pian saamme varmasti nähdä joitakin odottamattomia ilmoitus, että hanke on käsikirjoitus ja menee valmistus.

Epäilemättä, vaikka Massa Tulos elokuva lopulta ei ollut aivan niin paljon ei haittaa; itse peli epäilemättä, on elokuvamainen tarpeeksi. Vain esimerkiksi siitä, että suuret persoonallisuudet kokoelma on kertonut, esimerkkinä, Carrie-Anne Moss (Matriisi, Suklaa), Lance Henriksen (Vuosisatoja), Martin Sheen (Apocalypse tällä hetkellä, 2 ja myös viisikymmentä prosenttia miehet) tai Seth Green (Robotti Siipikarja).